Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Finished 28 / 11 / 2017
Funded!
Atingidos
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
ótimo
€ 27.510
434 Apoiadores
Contributing € 5
Reconeixement
Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.
> 14 Apoiadores
Contributing € 10
Visualització on-line + Reconeixement
A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.
> 95 Apoiadores
Contributing € 20
Entrada estrena oficial + Reconeixement
A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.
> 100 Apoiadores
Contributing € 25
Postals + Visualització on-line + Reconeixement
A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».
> 26 Apoiadores
Contributing € 30
Poster + visualització on-line + Reconeixement
A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.
> 18 Apoiadores
Contributing € 40
Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement
A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.
> 49 Apoiadores
Contributing € 50
DVD + Reconeixement
A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.
> 48 Apoiadores
Contributing € 100
Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement
A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.
> 52 Apoiadores
Contributing € 500
Projecció del documental
Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.
> 01 Apoiadores
Contributing € 1.000
Productora associada + projecció del documental
Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.
> 01 Apoiadores

Segon teaser del documental!

18 | 11 | 2017

A falta de 10 dies per acabar la segona fase de la campanya de microfinançament a Goteo, publiquem un segon teaser del documental «Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra».

Amb aquest nou teaser pretenem ampliar les temàtiques que apareixeran al documental: imatges de la massificació a platges, carreteres i via pública urbana; les nocivitats ambientals i socials del turisme de creuers i les mobilitzacions que han començat a produir-se a Mallorca per rebutjar l’actual model de monocultiu turístic.

Esperam que aquest nou document ajudi a animar a persones i col·lectius a col·laborar econòmicament amb el documental, que ara està cercant ampliar el pressupost per tal de poder oferir a l’equip tècnic més recursos per a poder elaborar un treball de la màxima qualitat possible.

Ens ajudes a difondre-ho?

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario