14
Setembro
2021
ONLINE

Assistint al taller de comunicació coneixeràs com les tecnologies digitals estimulen la relació entre els i les cofinançadores i projectes a finançar, potenciant models de finançament més transparents, oberts i participatius.

És important saber a qui et dirigeixes, quin és el teu públic i no descuidar cap via de comunicació (Gema Ces, Aita Manuelen ipuinak).

En el marc de la convocatòria de matchfunding MatchImpulsa promoguda i cofinançada per Dimmons (IN3-UOC), l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, des de la Fundació Goteo facilitarem un taller de comunicació per als projectes del programa MatchImpulsa 20. Será una formació de 4 hores, distribuïda en dues sessions de 120 minuts cadascuna.

En aquest taller formatiu coneixeràs els elements a tenir en compte i les eines a la teva disposició per a la difusió de la teva iniciativa, i començarem a treballar en el pla de comunicació, de manera dinàmica, a través de fites i moments clau de la campanya.

Primera sessió 14 de setembre de 10h a 12h: descobrir quin és el grau de preparació del propi equip, els punts forts i dèbils del projecte a l’hora de difondre’l, les claus de l’èxit, juntament amb exemples. Per acabar amb un exercici pràctic on definir els públics objectius i algunes de les accions de comunicació més rellevants.

Segona sessió 16 de setembre de 15h a 17h: es farà referència a les estratègies i als diferents canals de comunicació, a la creació d’objectius a assolir durant la campanya, a la importància d’escollir correctament el contingut i to amb el qual difondre la campanya, juntament amb exemples de bones pràctiques, per finalitzar amb una dinàmica centrada en el pla de comunicació.


La convocatòria MatchImpulsa compta amb el suport i cofinançament del grup de recerca Dimmons (IN3 UOC), l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa

10 h - 12 h